LÄHDE KÄVELYLLE JA OTA KAVERIKIN MUKAAN!

RSE jatkaa Kävellen Kuntoon -kävelyprojektia talvikaudella 2022 – 2023. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kävelystä kiinnostuneille. Aloitamme 1.10.2022 ja päätämme projektin 28.2.2023.

Kävely on huippuliikuntaa! Ulkona saa olla aivan vapaasti ja liikuntaa suositellaan erityisesti myös riskiryhmille. Liikkuminen ja kävely piristävät, mielesi virkistyy, muistisi toimii, nukut paremmin ja turvaat sillä liikkumis- ja toimintakykysi. Säännöllinen liikkuminen auttaa päivittäisissä askareissa, ehkäisee kaatumisia ja niihin liittyviä vammoja ja ennaltaehkäisee, hoitaa ja kuntouttaa monia sairauksia. Nyt taas kaikki ahkerat liikkujat mukaan omaan tahtiin!

Käytäntö

Seurat ilmoittautuvat liittotoimistolle osallistumisensa kävelykampanjaan ja printtaavat oheisen henkilökohtaisen kävelypassin seuran tiloissa kävelykampanjamme tueksi. Materiaali löytyy myös kotisivultamme.
Passiin voi kirjata vähintään 30 minuuttia kestäneet reippaat kävelyrupeamat. Kävelytahti on sopivan reipas, kun se hengästyttää hieman. Passiin tulee kirjata vähintään 50 merkintää.
Rajoituksena yksi rasti per päivä. Henkilökohtaiset kävelypassit tulee jättää seuroille 2.3.2023 mennessä. Tämän jälkeen seurat toimittavat pikaisesti tarkastetut passit viimeistään 7.3.2023 mennessä liittotoimistolle. Voittaja arvotaan eniten liikkuneiden henkilöiden joukosta liittotoimistolla ja kaikki muut kävelypassit osallistuvat arvontaan RSE:n Kulttuuripäivillä, jossa myös kaikki voittajat palkitaan.

Tästä voit avata ja tulostaa kävelypassin: Kävellen kuntoon_Kävelypassi_2022

Onnea matkaan!